Hoge schijf 21A, 5151RC Drunen

Tarieven

KENNISMAKINGSGESPREK

Fijn dat jullie kennis willen maken, voor dit gesprek bereken ik geen kosten. 

Ontdekgesprek

Na een telefonische kennismaking plannen we het ontdekgesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangen jullie een vragenlijst. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag en de wens voor de toekomst. Ik stel vragen en er is alle ruimte om je verhaal te doen. 
Voor het ontdekgesprek vraag ik € 90,00 inclusief btw 21%. 

TRAJECT

Ieder kind is uniek en krijgt dus een op maat gemaakt traject aangeboden, dit wordt geschreven naar aanleiding van het ontdekgesprek. De kosten zijn afhankelijk van de duur en de intensiviteit van het traject en er wordt rekening gehouden met de wensen van jullie als ouders en het kind. 
Bij de prijs van een traject is inbegrepen:

  • alle coachsessies
  • gesprekken met ouders
  • alle mail verkeer
  • drank en versnapering
  • materialen
  • verplaatsingskosten
  • evaluaties

Soms heb je maar 1 zetje nodig, ik sta ook open voor net die ene stap om meer zelfvertrouwen en veerkracht te ontwikkelen, dat betekent dat ik je kind 1 keer coach. Dit is kort en krachtig. Je kind krijgt ook iets praktisch mee naar huis. Kosten 90 euro inclusief 21% BTW. 

Een traject zorgt voor een merkbare positieve verandering binnen het gezin. 

GROEPSTRAINING

Kosten fier kindertraining: 395 euro. Een mooie zeer complete groepstraining. 

Kosten chill-dag: 75 euro. Voor gevoelige kinderen is het belangrijk dat ze hun hoofd leeg kunnen maken en met gelijkgestemden samen komen op onze eigen unieke plek.

OVERIGE

Wil je graag gebruik maken van kindercoachpraktijk vrolijk & dapper voor een: koffieochtend, lezing, advies, goed gesprek, luisterend oor, neem dan graag contact met me op wat de mogelijkheden zijn. 

ANNULEREN

Het tijdig verzetten van een afspraak per e-mail of telefoon is mogelijk. Bij verhindering kan een sessie tot 24 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om 50 % van de gereserveerde tijd (tarief sessie) in rekening te brengen.