Hoge schijf 21A, 5151RC Drunen

OVER MIJ

Fijn om kennis te mogen maken.

Hallo,  ik ben Marga Pullens moeder van drie kinderen en de trotse eigenaresse van kindercoachpraktijk Vrolijk en Dapper. 

Werken met kinderen is echt mijn passie.

Door mijn rugzak vol met prachtige herinneringen en ervaringen van geboorte tot op heden heb ik ruime kennis en een stevige basis gelegd voor mijn gespecialiseerde kindercoachpraktijk Vrolijk en dapper.

Ruim 15 jaar heb ik met veel liefde en passie gewerkt in het onderwijs met openheid, eerlijkheid en vertrouwen heb ik gekeken naar de mogelijkheden voor kinderen en ouders. Toch merkte ik dat ik meer wilde betekenen voor een kind. 

Het begeleiden van ouders en kinderen van het begin tot het eind. De aandacht, erkenning en betrokkenheid gaat bij het coachen verder en maakt het coaching vak voor mij uniek en speciaal. 

In België heb ik dan ook een opleiding gevolgd voor gespecialiseerd kindercoach en ik volg trainingen om goed mee te kunnen bewegen met de behoeftes van kinderen en ouders. 

Het samen bewandelen van een uniek pad een eigen traject op maat biedt veel meerwaarde. Door de wens van ouders en het kind helder te krijgen en hieraan te werken kun je grote stappen maken. 

Dit ook door de omgeving waarin ik werk met kinderen, ik heb mijn eigen praktijkruimte maar het liefst ga ik naar buiten de mooie bossen in bij het Brabantse Drunen die op loopafstand bereikbaar zijn, ieder kind komt daar tot rust en kan hierdoor stappen maken. 

De veranderingen die ik zie plaatsvinden en ouders en kind zelf mogen ervaren, daar wordt ik heel gelukkig van. 

 

 

Jullie kind weer vrolijk zien zodat:
favicon het wordt gewaardeerd en geaccepteerd

favicon het zichzelf mag zijn

favicon het zich veilig voelt

favicon het positief kan denken

favicon het zekerder is

favicon het zijn talenten benut

 

Om jullie kind en vaak jullie gezin te mogen begeleiden dient eerst een dappere stap gezet te worden. Ik luister graag en kan jullie hierbij helpen.

Het mooiste dat je kunt worden is jezelf.

Vrolijke groet,

Marga