Hoge schijf 21A, 5151RC Drunen

aanbod

Aanbod voor kinderen.

Wil je zo snel mogelijk effectieve hulp? Voor wie is deze hulp?

Als kindercoach help ik kinderen van 6 t/m 14 jaar. Soms heeft je kind net even wat meer begeleiding nodig dan ouders, school en/of omgeving kunnen bieden.

Jullie als ouders, school en omgeving zoeken met de beste intentie naar manieren om je kind te helpen,  maar het ontbreekt aan tijd, kennis, juiste personen, begrip en andere factoren waardoor je het gevoel krijgt niet veel verder te komen.

Als ouder wil je oplossingen en stel je veel vragen aan je kind. Het probleem is er al een tijdje, je gaat lezen op internet, stelt eens een vraag aan familie of vrienden, maar komt niet echt verder. Al die informatie zorgt ook weer voor verwarring er worden puzzelstukjes gelegd, maar de hele puzzel maken lukt vaak niet. Jullie zijn enorm betrokken bij je kind en die wil je niet teleurstellen. Je hebt het gevoel dat  jullie kind niet wordt gezien en hebt hier beiden last van. 

Het is voor jullie kind vaak een dappere en moeilijke stap aan te geven wat er aan de hand is. Met de juiste vraagstelling en werkwijze kun je heel veel van het kind te weten komen.

En geloof me een kind heeft de oplossing vaak in handen alleen moet hij of zij deze nog ontdekken en ervaren. Juist hier kan ik bij helpen.

Op een open, enthousiaste manier en op basis van vertrouwen ga ik op een prachtige locatie  aan de slag met uw kind en ik hoor graag de wens van jullie als ouders.

Dit kan het volgende teweegbrengen:

favicon leeg hoofd

 vrolijker

 omgaan met perfectionisme

 zekerder

 denken in oplossingen

 goed gevoel over zichzelf

 talenten worden

Mag ik met jou de wereld mooier maken?
Door met jouw talent en gewoon zoals je bent op het stukje waar wij leven het goede voorbeeld te geven.